2014-02-19

Διαλέξεις του SV1DB






Σήμερα κατέβηκα στα εντευκτήρια του Σ.Ε.Ρ. (SZ1HAG) και παρακολούθησα την 3η διάλεξη του Ντίνου Ψιλογιάννη, SV1DB, ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες. Η διάλεξη αφορούσε κεραίες, ο SV1DB λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης έχει συσσωρεύσει τεράστια εμπειρία στο θέμα και είναι διαθέσιμος να την μοιραστεί μαζί μας.

Επισκεφθείτε και το blog του Ντίνου στην διέυθυνση http://sv1db.wordpress.com/

73





2 comments:

  1. Οπως ακριβώς το γράφεις αγαπητέ..<>. Και γιατί δεν γίνεται κάποια ιδιαίτερη τελετή "προς αναγνώριση του", και γιατί δεν μας "παράτησε" να μείνει στην Αμερική, και σήμερα να είμασταν "φτωχότεροι" ραδιερασιτεχνικά, και γιατί, και γιατί, και πολλά γιατί, να σου πω το γιατί. Για τον ίδιο που θέλουμε να "ψοφήσει" η κατσίκα του γείτονα, για τον ίδιο λόγο της κακής νοοτροπίας των SVικτοράδων να κοιτούν αφ υψηλού (κι ας ήταν μανάβηδες και γουρουνάδες στην προ "ραδιοερασιτεχνική" τους έκδοση κάποιοι), που φυσικά όσο μεγάλωνε η ηλικία τους μεγάλωνε και το χούι τους κι ο εγωισμός τους, και φυσικά για τον λόγο ότι δεν θα γίνουν τίποτα παραπάνω απ αυτό που είναι. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ που "κατάντησαν" το χόμπι, (γιατί χόμπι είναι)....να μην πώ. Θα έπρεπε να βγει ανακοίνωση παντού για να ακούσουν τον Ντίνο οι loosers! Με ένα "μηχανάκι" και μια 5 element την "είδαν" Αρχοντες των Δχτυλιδιών! Μεγάλο θέμα άνοιξες....κι ας είναι του 13! Πολλά 73, de SV3005SWL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μιχάλη, οι νεότεροι ραδιοερασιτέχνες χρωστάμε πολλά στον Ψιλογιάννη. Δυστυχώς οι μηχανισμοί προπαγάνδας και παραποίησης της ιστορίας τον έχουν αδικήσει κατάφωρα.

      Delete